Uradi sam

Dobrodošli na Uradi Sam odeljak sajta Kolibica. Cilj ovih stranica je da budu osnovni vodič za sve  one koji žele da nešto urade sopstvenim rukama.

U vremenu kada koristimo najsavremenija tehnička dostignuća, postajemo sve više zavisni od njih. Šta se dešava ukoliko vam pregori osigurač ili procuri slavina ili se polomi nešto od nameštaja?
Naravno da možete pozvati majstora, ali mnogo stvari, a naročito sitnih popravki možete obaviti sami. Ali, ovde se ne radi samo o popravkama. Potrudićemo se da vam predstavimo pregršt saveta kako biste oplemenili svoj dom, vrt, radni prostor, ili napravili sebi neki komad nameštaja, a to je ono što može doneti radost – kada vidite vaših ruku delo.

Da biste bilo šta uradili potrebno je poznavati osnove tog zanata, ali i neke od ’’trikova’’ koje ćete moći da pronađete na ovim stranicama.

Uređenje dvorišta
uredjenje-dvorista
Uređenje dvorišta i izgradnja vrta je pravo zadovoljstvo za sve one koji žive u kućama. Čak i sam boravak na otvorenom u čoveku budi želju za uređenjem tog prostora, koji predstavlja oazu u koju se možete povući i provoditi mirne trenutke sami ili dočekivati goste…
poprecna-linija-02
Uređenje doma
uredjenje-doma
Bićete iznenađeni sa koliko malih projekata i konstrukcija možete sami da se uhvatite u koštac. Što više budete radili, dobićete više samopouzdanja, a u tom procesu ćete steći i veštine koje su vam potrebne, na primer, za popravku stolarije. Sve što vam je potrebno za početak je nekoliko osnovnih alata, kao što su: čekić, šrafciger, klešta i slično, a sa povećanjem nivoa znanja, saznaćete kako se koriste i neki drugi alati...
poprecna-linija-02
Kampovanje
kampovanje Kampovanje je kraći boravak u prirodi, tokom koga kamperi odlaze van civilizacije. Najčešće se koriste šatori, kamp-prikolice ili samo vreće za spavanje. Pogledajte interesantne ideje i rešenja namenjena kamperima i drugim ljubiteljima prirode.
poprecna-linija-02
Izrada nameštaja
izrada-namestaja Saveti za izradu nameštaja koje ćete pronaći na ovim stranicama, rezultat su višegodišnjeg iskustva majstora koji su to pretočili u knjige ili časopise koji su nam poslužili kao dragocen izvor informacija. Skoncentrisali smo se na članke o izradi nameštaja od drveta i/ili medijapan ploča, iverice ili šper-ploče.
poprecna-linija-02
Kućne majstorije
kucne-majstorije Sve što ste mislili da možete sami da napravite ili popravite u vašoj kući ili stanu, čak i ono što mislite da ne možete...  Detaljna objašnjenja raznih kućnih majstorija čekaju vas u ovoj kategoriji.
poprecna-linija-02
Makete jedrenjaka
makete-brodova Strast prema maketarstvu verovatno počinje kao dečja fasciniranost letećim i ratnim mašinama. U susretu sa ovim krhkim i složenim predmetima veličine igračke, ali realističnim u izgledu ili funkciji nailazimo na sponu između dečjeg sveta i sveta odraslih.Kao delatnost koja zahteva visoku koncentraciju i ovladavanje složenim umećima, maketarstvo je od velike koristi pri izgradnji i vaspitanju ličnosti.
poprecna-linija-02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Germany bookmaker bet365 Germany review by ArtBetting.de

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr