Ležaljke za plažu

 

Ležaljke za plažu se izrađuju od sušene ili parene bukve. Letvice su sastavljene holšrafima. Ležaljke deluju izuzetno atraktivno ukoliko se na njih stavi jastuče. Ležaljke se rasklapaju i lako su prenosive. U sklopljenom stanju ležaljke za dvorište zauzimaju veoma malo prostora i veoma su praktične za odlaganje, jer se mogu pakovati jedna na drugu (ukoliko je u pitanju osnovni model bez točkića ili compact model). Preporučujemo da ležaljke budu u natur boji, tikovini ili palisander kao tamniju varijantu.
lezaljka-za-plazu-compact

Ležaljke za plažu - Compact su namenjene prvenstveno za kućnu upotrebu zbog mogućnosti da u sklopljenom stanju zauzimaju veoma malo mesta. Proizvode se isključivo u osnovnoj varijanti, bez mogućnosti dodavanja stočića ili točkića.

Cene ležaljki za plažu - Compact:

do 10 komada - 65 Eur/kom.
10-50 komada - 60 Eur/kom.
50-100 komada - 58 Eur/kom.

poprecna-linija-02
lezaljke-za-plazu-01 Cena osnovnog modela ležaljke za plažu je 85 Eura. Ovo je varijanta bez točkića i bez dodatnih sklapajućih stočića za piće koji se uvlače ispod ležaljke.
poprecna-linija-02
lezaljke-za-plazu-sa-fijokom-02
Varijanta sa točkićima je 105 Eura, a izrada stočića poskupljuje ležaljku za još 15 Eura, pa je njena cena u toj varijanti 120 Eura. Ovo su cene za količine do 10 komada. Za veće količine odobravamo dodatne popuste.
poprecna-linija-02
lezaljka-za-plazu-3-dela
poprecna-linija-02
Ove ležaljke su lako prenosive, pa Vam ih možemo isporučiti na kućnu adresu. Cena prevoza na teritoriji Srbije je oko 600 dinara kurirskom službom. Za veći broj ležaljki, cena transporta može biti znatno niža.
poprecna-linija-02
Pogledajte neke od naših referenci vezane za ovaj proizvod:
Buba Bar - Makarska

 

 

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Germany bookmaker bet365 Germany review by ArtBetting.de

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr