Opremanje enterijera

Zašto su rustični enterijeri toliko popularni?

Postoji mnogo različitih vrsta i stilova za uređenje enterijera, a konačni izbor zavisi od ličnih ideja i afiniteta investitora. Ali, jedno je sigurno – jedan od najpopularnijih stilova koji ljudi bole i ugrađuju ga u svoje stanove, kuće ili ugostiteljske objekte je rustični enterijer.

Istražujući korene rustičnih enterijera, uvideli smo da je ovaj stil popularan najviše zbog toga što koketira sa otvorenim prostorom. Ovaj stil uzima one najbolje i najlepše elemente iz okoline i unosi ih u vaš prostor. Veoma je malo onih koji ne uživaju u opuštanju u bašti tokom toplih letnjih dana i ne vole miris sveže pokošene trave, pogled na procvetalo drveće i baštensko bilje i cvrkut ptica. Rustični stil opremanja enterijera pokušava da unese ono najbolje iz prirode kroz korišćenjem prirodnih materijala (drvo, kamen, prirodne tkanine...) što uz upotrebu velikih staklenih površina odaje veoma veliku bliskost sa okolinom.
opremanje-restorana
Prema tome, kod opremanja enterijera na ovaj način, drvo je dominantana sirovina. Pored drveta, koristimo i kamen, biljke, biber crep ili ćeramidu, terakotu, grnčariju, kovano gvožđe i, naravno, staklo. Staklene površine enterijeru daju posebnu notu, a igra svetlosti i senke u prostoriji stvara vam osećaj da se nalazite u prirodi. Prostor bilo koje površine može biti uređen u rustičnom stilu, ali što je veća prostorija – to rustični enterijer deluje impresivnije.

Šta možemo da učinimo za Vas?

Specijalizovali smo se za dizajn i opremanje enterijera u rustičnom stilu. Kako kuća i stanova, tako i ugostiteljskih objekata. Kod opremanja enterijera, trudimo se da, koliko god je to moguće, upotrebimo materijale koji su već bili korišćeni u izgradnji i na sebi imaju patinu vremena usled višedecenijskog korišćenja. Ovo se naročito odnosi na drvene grede, komade nameštaja, crep ili grnčariju, kaljeve ili livene peći, kao i na druge detalje. Cilj nam je da enterijer koji opremimo u što većoj meri poseduje autentičnost i originalnost. Nameštaj i predmete koje nije moguće pronaći u očuvanom stanju repariramo ili proizvodimo prema originalnim crtežima, a kasnije patiniziramo, kako bi se potpuno uklopio u enterijer.

Kod opremanja enterijera ugostiteljskih objekata, pored izgleda, veoma je važna i funkcionalnost i poštovanje standarda koji su propisani za rad. Mora se imati u vidu i optimalni broj gostiju koji je potrebno smestiti u prostor koji se želi urediti, uklapanje ventilacije, električne, vodovodne, kanalizacione i telekomunikacione instalacije, kao i grejanje ili gasne instalacije.
 
Ukoliko vam ovaj predlog deluje interesantno, možete nas kontaktirati putem kontakt formulara ili telefonom na broj 064/397-0387 ili 011/2197-573.
 
 
 
Pogledajte neke od enterijera:
 

 

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.co.uk

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Germany bookmaker bet365 Germany review by ArtBetting.de

Bookmaker bet365 review by ArtBetting.gr